Aniol
Jiménez

FISIOTERAPEUTA I OSTEÒPATASóc l’Aniol Jiménez Vilà, fisioterapeuta i osteòpata.

Vaig néixer a Girona i des de ben petit em vaig iniciar en el món de l’esport, als 4 anys ja jugava a bàsquet. En aquest àmbit esportiu vaig començar a conèixer, tant per experiència personal com a nivell més col·lectiu, les lesions esportives. A partir d’aquí, i donades diverses recaigudes en forma de esquinços de turmell i llargues hores de sessions de fisioteràpia, em va sorgir l’interès per poder contribuir en un futur a recuperar diferents tipus de lesions tant a esportistes com a d’altres persones que ho poguessin necessitar.

És per això que l’any 2009 vaig decidir començar la meva carrera universitària en fisioteràpia que vaig finalitzar l’any 2013. Posteriorment, les meves ganes de seguir aprenent em van portar a iniciar-me en el món de la osteopatia, fent un màster oficial que m’ha servit especialment per obtenir una visió holística del funcionament del cos i el seus òrgans (2013-2015).

Actualment segueixo realitzant cursos i assistint a jornades relacionades amb el món de la fisioteràpia i de la osteopatia amb la finalitat d’anar augmentant i perfeccionant les meves competències professionals i així poder ajudar a millorar l’estat de salut de les persones que atenc d’acord amb les seves característiques personals.

 

 

Graduat en Fisioteràpia per l’escola Universitària “Gimbernat”. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) – juny 2013. Menció en Fisioteràpia Específica en l’Esport.

Màster Oficial Universitari en Osteopatia (bienni 2013-2015). Títol Oficial. Escola Universitària “Gimbernat”. Universitat Autònoma de Barcelona. (UAB)

Membre del Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya i de la Societat catalano-balear de fisioteràpia. Col·legiat núm. 10578

Formació en Dolor Miofascial. Diagnòstic i tractament Conservador de “punts gallet” miofascials i tractament invasiu (punció seca). Escoles Universitàries Gimbernat.

Formació en “Fisioteràpia i Acupuntura”. Escoles Universitàries Gimbernat (2016).

Formació en embenatge neuromuscular (Kinesiotaping).